Nepovratna sredstva za vaše podjetje

Bi radi za svoje podjetje pridobili nepovratna sredstva in si tako odprli nove priložnosti za rast in razvoj?
S pomočjo razpisov za evropska nepovratna sredstva lahko pridobite nujno potrebna finančna sredstva za vaše projekte. Evropska unija namreč skozi celo leto objavlja različne razpise, preko katerih lahko podjetja pridejo do evropskega denarja. Zakaj ne bi bili med njimi tudi vi?

Trg se spreminja, zato je nujno, da temu sledimo tudi slovenska podjetja, saj bomo le tako lahko konkurirala na globalnem tržišču. Tega se zaveda tudi vodstvo Evropske unije, zato se vse več razpisov za nepovratna sredstva osredotoča na sofinanciranje digitalizacije in optimizacije podjetij: izdelava spletnih strani, spletnih trgovin, konfiguratorjev, oglaševanje an tujih trgih, izobraževanja s področja digitalnega marketinga, digitalna transformacija in optimizacija poslovanja itd.. Prijavite se na našo mailing listo, kjer vas bomo sproti obveščali o vseh novostih s področja nepovratnih sredstev in razpisov.

Na katerih področjih vam lahko pomagamo do nepovratnih sredstev?

Za kvalitetno opravljeno optimizacijo spletne strani je potrebno prehoditi štiri zelo pomembne korake. Vsak korak je pomemben, še bolj pomembno pa je, da so le ti opravljeni v pravilnem vrstnem redu.

1
Digitalni marketing
Specializirani smo za vodenje in izvajanje projektov v sklopu razpisov za sofinanciranje aktivnosti s področja digitalnega marketinga, kot je izdelava spletnih strani, oglaševanje, SEO optimizacija itd.. To področje je med najbolje sofinanciranimi v Evropski uniji, saj gre za eno od strateških usmeritev za prihodnost.
2
Turizem
Sodelujemo z več strankami s področja turizma, saj turistični razpisi za nepovratna sredstva pogosto vključujejo obsežno sofinanciranje aktivnosti s področja digitalnega marketinga za promocijo slovenskega turizma.
3
Digitalna transformacija
Podjetjem pomagamo pri digitalni transformaciji podjetja za lažje spopadanje z izzivi, ki jih prinaša prihodnost. Vsakemu podjetju se povsem posvetimo in najdemo ključne razvojne točke z največ potenciala.

Ključni podatki o črpanju nepovratnih sredstev:

Kakšno podjetje moram imeti?
Je pomembno, kako veliko podjetje imam?
Za kaj vse je mogoče pridobiti sofinanciranje?
Koliko sredstev lahko načrpam?

Naše delo v številkah

0 +
Odobrenih projektov s področja nepovratnih sredstev
0 +
Zadovoljnih podjetij
0 +
Pridobljenih sredstev v € v zadnjem letu

Bi želeli povsem brezplačno prejemati obvestila o aktualnih in napovedanih razpisih za nepovratna sredstva?

Obveščali vas bomo o

  • možnostih koriščenja vavčerjev za digitalni marketing,
  • novih razpisih s področja digitalizacija poslovanja in digitalnega marketinga (SEO optimizacija, oglaševanje itd.),
  • možnosti pridobitve sredstev za nakup razne strojne opreme in osnovnih sredstev,
  • možnostih pridobitve ugodnih posojil in kreditov,
  • razpisih za sofinanciranje zagonskih podjetij in
  • drugih aktualnih razpisih ter pozivih

Najnovejše na področju nepovratnih sredstev:

Zadnja možnost za pridobitev do 30.000 € nepovratnih sredstev!

Načrtujete širitev poslovanja in prodaje na tuje trge? Izkoristite to priložnost in pridobite nepovratna sredstva za nastop na digitalnih predstavitvenih sejmih, vzpostavitev spletne strani in spletne trgovine za tuje trge, izdelavo produktno-prodajnih videov za tuje trge ter izvedbo dodatnih izobraževanj s področja digitalnega marketinga v vašem podjetju!

Kako do 100.000 € nepovratnih sredstev za svoje podjetje?

Preverite, kako lahko dobite kar do 100.000 € nepovratnih sredstev za digitalizacijo in razvoj vašega podjetja!

nepovratna sredstva
Nepovratna sredstva za zagon novoustanovljenih podjetij P2R

Slovenski podjetniški sklad je objavil nov razpis za zagon na novoustanovljenih podjetij, imenovan P2R. Namen je dodeliti sredstva obetavnim novim podjetjem, ki jim primanjkuje lastnih sredstev za razvoj produktov ali storitev, nadaljevanje poslovanja in širitev, s tem pa zmanjšati stopnjo umrljivosti podjetij v prvih letih poslovanja in posledično spodbuditi razvoj slovenskega gospodarstva. V nadaljevanju smo …

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Katera podjetja so upravičena do nepovratnih sredstev?

Za večino razpisov velja, da so upravičene vse pravne osebe oz. gospodarske združbe z vsaj 1 zaposlenim oziroma nosilcem dejavnosti (za s.p.). V redkih primerih, ko gre za višje zneske in sofinanciranje obsežnejših projektov, je zahtevano tudi določeno minimalno število zaposlenih (vsaj 5).

Za kaj vse je mogoče pridobiti nepovratna sredstva?

Sofinanciranja obstajajo za vse panoge, dejavnosti in projekte, v našem podjetju pa se osredotočamo predvsem na črpanje sredstev za digitalni marketing, na področju turizma in za namen digitalne transformacije podjetij.

Kje najdem informacije o aktualnih in prihajajočih razpisih?

Najlažje do informacij pridete, če se prijavite na naše e-novice, kjer vas redno obveščamo o vseh trenutno aktualnih in prihajajočih razpisih, ki jih naše podjetje pokriva.

Kaj moram storiti, da pridem do nepovratnih sredstev?

Prvi korak je, da se prijavite na naše e-novice, kjer vas bomo redno obveščali o aktualnih in prihajajočih razpisih. Če že veste, na katerem razpisu bi želeli kandidirati in iščete zanesljivega izvajalca ali partnerja pri pripravi prijavne dokumentacije, ali potrebujete zgolj informacije, kateri razpisi so za vas primerni, nas kontaktirajte na info@spletnipartner.si ali nas pokličite na 070 666 777.

Ali so informacije o razpisih plačljive?

Nikakor! Vse informacije vam podamo povsem brezplačno, z veseljem pa z vami sodelujemo v obliki zunanjega izvajalca oziroma svetovalca pri pridobivanju nepovratnih sredstev.