Študentsko delo od doma: pisanje člankov

Radi pišete krajša in daljša besedila? Vam pisanje predstavlja užitek? Se pri tem tudi potrudite? Ste resni, dosledni in odzivni? Morda iščemo prav vas!

Iščemo nove pisce člankov za študentsko delo od doma!

V podjetju Spletni partner d.o.o. nudimo študentsko delo od doma vsem študentom, ki bi želeli pisati različno dolge članke o različnih temah.

Če bi radi s svojim hobijem (kot je pisanje) še nekaj zaslužili, vas vabimo, da preberete podrobnejše informacije o delu, ki ga nudimo, in o tem, kakšne vrste pisca iščemo.

Vaše delo bi predstavljalo pisanje različno dolgih besedil:
 • Krajši, tako imenovani SEO-članki niso zahtevni za pisanje in jih lahko piše skorajda vsak, ki ima veselje do pisanja. Ti članki so dolgi približno 300 besed in jih večinoma bere le Google. Če ste vešči tudi v hrvaškem in/ali italijanskem jeziku, še toliko bolje!
 • Daljši članki, ki jih tudi potrebujemo, pa so dolgi med 600 in 1000 besed – odvisno od zahtev. Gre za članke, ki morajo biti napisani nekoliko bolj kvalitetno, nuditi morajo zanimive in koristne informacije, bralca morajo vabiti, da jih preberejo do konca … Daljše članke objavljamo na različnih spletnih straneh, ki so namenjene širšemu krogu uporabnikov.

Delo poteka na sedežu našega podjetja v Trebnjem ali od doma, v tesnem sodelovanju z ekipo Spletnega partnerja. Vsak dan vas pri nas pričaka skodelica vroče, sveže skuhane kave in prijazni sodelavci. Od kandidatov pričakujemo resnost, doslednost in odzivnost.

Če vas opisano delo zanima, izpolnite spodnji obrazec, v katerem, prosimo, navedite čim več zahtevanih podatkov. Če bomo od vas potrebovali še kakšne dodatne informacije, bomo kmalu stopili v stik z vami, prav tako vas bomo o naši odločitvi obvestili takoj, ko bo to mogoče.

Če ste se našli v zgornjem opisu za študentsko delo od doma, izpolnite spodnji obrazec in v kratkem se vam oglasimo!

  Ime in priimek

  Kraj in pošta:

  Datum rojstva:

  Elektronski naslov:

  Telefonska številka:

  Izobrazba:

  Kako dobro pišete? Ste sposobni napisati dober članek? Imate kakšne reference glede vašega pisanja?

  Ste že kdaj uporabljali Wordpress? Znate dodajati vsebino na spletno stran?

  Koliko ur na teden bi lahko delali na sedežu našega podjetja v Trebnjem?

  Bi radi še kaj dodali?

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Komu je namenjeno študentsko delo od doma?

  Študentsko delo, ki ga ponujamo je namenjeno vsem, ki imajo voljo in željo pisati razna besedila. V kolikor radi pišete in imate s tem področjem že nekaj izkušenj, potem je to zagotovo delo, ki bi vam lahko bilo zanimivo in bi bili pri opravljanju le tega tudi uspešni.

  Kakšne vrste članke pričakujemo?

  V našem podjetju potrebujemo članke z zelo veliko različnih področij. Potrebujemo pa tudi članke različnih dolžin. Nekateri članki, ki jih boste pisali ne bo potrebno, da bodo najvišje kakovosti, nekateri pa bodo morali biti napisani na čim boljše. Dobrodošlo je, da ste vsestranski pisec/ka, saj vam bo delo tako bolj pisano na kožo.

  Koliko časa bi obsegalo to delo?

  Zelo odvisno od hitrosti vašega pisanja, zahtevnosti besedil in potrebne dolžine le teh. O vsem se bomo dogovorili naknadno, ko se dogovorimo za sodelovanje.

  Ali lahko delo opravljam tudi na sedežu podjetja?

  Da, lahko. To delo lahko opravljate od doma, lahko pa se tudi odločite, da pridete na sedež našega podjetja v Trebnjem. V kolikor se boste odločili za delo na sedežu našega podjetja, boste imeli priložnost delo opravljati v mladem, kreativnem kolektivu.