Izdelava spletne trgovine

Se vam mudi s postavitvijo spletne trgovine, da boste lahko tudi sami v najkrajšem možnem času na spletu ponudili svoje izdelke in storitve vašim potencialnim strankam? Smo podjetje z več kot 13-letnimi izkušnjami s tega področja in za vas bomo lahko izdelali spletno trgovino, ki bo ustvarjala visoko stopnjo konverzije!

Poskrbimo za VAŠ uspeh na spletu!

Za vas bomo izdelali prodajno usmerjeno spletno trgovino, optimizarno za visoko pojavljanje v Googlu, ki bo s svojo hitrostjo, preglednostjo in kreativnim dizajnom navdušila tako vas kot vaše kupce? Naj vas prepričajo naše pretekle reference in zadovoljne stranke. Dovolite nam, da namesto vas razmišljamo izven okvirjev.

1
Visoka stopnja konverzije
Izdelali vam bomo spletno trgovino, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije.
2
SEO dobro optimizirane spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine v kombinaciji z dobro SEO optimizacijo je ključ do vašega uspeha.
3
Moderno oblikovane spletne trgovine
Izdelava spletne trgovine, ki bo oblikovana po najnovejših svetovnih trendih na tem področju.
4
Prilagodljivost za različne naprave
Več kot 60% vseh uporabnikov kupuje preko naprave, ki ni osebni računalnik.
5
Trgovine enostavne za upravljanje
Spletne trgovine izdelujemo na platformi WordPress, ki je enostavna za upravljanje in vodenje.
6
Izjemno hitre spletne trgovine
Spletne trgovine morajo delovati izjemno hitro. Poskrbimo, da se bo stran odpirala v manj kot 3 sekundah.
7
Dizajn po meri
Vnaprej pripravljene predloge so odlične za okvirno zasnovo, mi pa gremo še korak dlje. Prvotni osnutek prilagodimo po vaših željah in za vas ustvarimo unikaten dizajn.

Izdelava spletne trgovine – kaj vse je pomembno?

Preverite, kako mora biti narejena spletna trgovina, da bo lahko na trgu dosegala dobre rezultate:

Hitrost
Enostavno in pregledno
Visoka stopnja konverzije
Sodoben dizajn

V čem smo najboljši?

V našem podjetju smo specializirani za različne digitalne storitve. Preverite na katerih področjih imamo največ kompetenc in izkušenj, ki nam bodo pomagale, da storitve za vas opravimo na najvišjem možnem nivoju!

SEO optimizacija spletnih strani
98%
Izdelava spletnih strani in trgovin
93%
Višanje stopnje konverzije na strani
97%

Kaj vse bomo uredili za vas?

Zakup domene in gostovanja
Postavitev WordPress spletne trgovine
Urejena ON site optimizacija za Google
Ureditev načinov dostave in plačila
Optimizacija za čim višjo stopnjo konverzije
izdelava spletnih strani

Imate vprašanje za nas ali pa bi z nami radi sodelovali?

Naša ekipa je sestavljena iz vrhunskih strokovnjakov, ki bodo za vas izdelali prodajno usmerjeno in uporabniku prijazno spletno trgovino. Vedno prisluhnemo željam naših strank, nato pa predlagamo naše ideje, ki vam bodo omogočile, da boste preko vaše spletne trgovine uspešno prodajali vaše izdelke in storitve. Verjamemo, da je tesno sodelovanje med stranko in razvijalcem zelo pomembno za končno obojestransko zadovoljstvo.

Naše izkušnje in rezultati:

Izdelava spletne trgovine v našem podjetju predstavlja eno glavnih dejavnosti že več kot 13 let. Imamo zaposlene strokovnjake, ki se redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje, kar nam omogoča, da lahko sledimo svetovnim trendom, vse svoje pridobljeno znanje pa čim prej preizkušamo tudi v praksi. Vse to znanje in izkušnje nam omogočajo, da danes izdelujemo učinkovite spletne trgovine, ki dejansko služijo svojemu namenu.

Do danes smo izdelali spletne trgovine za številna podjetja iz najrazličnejših strok. Vsaka spletna trgovina, vsaka tržna niša in vsak projekt zase potrebuje poseben, individualen pristop, saj le tako lahko izdelamo spletno trgovino, ki bo dobro služila svojemu namenu.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov spletnih trgovin, ki smo jih izdelali v našem podjetju za naše stranke ali za potrebe promocije naših izdelkov in storitev.

Zadovoljstvo in uspeh naših strank na spletu sta nam glavni prioriteti:

Izdelava spletne trgovine je na koncu popolnoma zaman, če stranka z rezultati ni zadovoljena oz. če spletna trgovina ne prinaša želenih rezultatov. V našem podjetju nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, zavedamo pa se, da zadovoljstvo strank nastopi šele takrat, ko spletna trgovina prinaša želene rezultate.

Naš fokus, ko poteka izdelava spletne trgovine je torej predvsem na tem, da poskrbimo za čim bolj funkcionalno, čim bolj elegantno in enostavno spletno trgovino, ki bo naši stranki v prihodnje prinašala dobre poslovne rezultate.

Vedno sledimo željam naših strank in upoštevamo njihove želje. V kolikor imamo kakšne pomisleke glede izvedbe spletne trgovine, kot bi si to stranka želela, seveda brez dlake na jeziku stranki to povemo in poizkušamo skupaj najti boljšo rešitev – vedno pa je pri nas stranka tista, ki ima zadnjo besedo.

pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Koliko stane izdelava spletne trgovine?

Pri nas vam bomo izdelali prodajno usmerjeno spleto trgovino sodobnega dizajna, ki bo prilagojena vsem mobilnim napravam. Končna cena je zelo odvisna od zahtevnosti in obsežnosti spletne trgovine, ki jo želite. V kolikor gre za enostavno in bolj preprosto spletno trgovino z manjšo količino vpisanih izdelkov, je izdelava lahko bistveno cenejša, kot če je projekt precej obsežen. Pošljite nam povpraševanje in za vas bomo pripravili popolnoma brezplačno in neobvezujočo ponudbo.

V kolikšnem času je spletna trgovina lahko izdelana?

Ponovno je zelo odvisno od tega, kaj stranka želi. Izdelava spletne strani, ki ni preveč zahtevna in komplicirana, je lahko opravljen tudi v do petih dneh. Seveda je pomembno, da nam stranka že na začetku pošlje ves potreben material za samo spletno trgovino, saj se v nasprotnem primeru časi lahko precej podaljšajo.

Kaj vse vsebuje dobra spletna trgovina?

Dobra spletna trgovina se odpira hitro in učinkovito, ima dobro napisane pogoje poslovanja, pogoje oz. možnosti vračil oz. reklamacij, prav tako mora dobra spletna trgovina imeti dober razpored izdelkov po kategorijah, mora imeti enostaven nakupni proces, prav tako pa mora biti dobro optimizirana za Google in imeti dobre opise izdelkov oz. storitev, ki jih podjetje ponuja.

Spletna stran ali trgovina?

Kako se odločiti? Vprašanje je dejansko precej bolj preprosto, kot bi si morda mislili. Spletna trgovina je dejansko spletna stran, ki ima dodatek za spletno trgovino. V kolikor na spletni strani ne planirate ničesar prodajati, potem je odgovor jasen, v kolikor pa boste na spletni strani nekaj želeli prodajati, potem je obvezno, da imate tudi dodatek za spletno trgovino, da bo nakupni proces potekal tako, kot mora.