Optimizacija spletnih strani

Poskrbimo, da se vaša spletna stran pojavlja med vodilnimi zadetki na Googlu!

Bi radi sodelovali z nami?

Zakaj investirati v optimizacijo vaše spletne strani?
SEO optimizacija spletne strani lahko na vašo spletno stran pripelje zelo ozko targetirane obiskovalce, ki že iščejo produkte, ki jih ponuja tudi vaše podjetje!

Če vas ni na prvi strani Googla, praktično ne obstajate. Izberite si ključne besede, za katere bi želeli, da se vaše podjetje uvršča visoko med iskalnimi zadetki, mi pa bomo poskrbeli, da vas bodo vaše potencialne stranke lahko našle.

Kako poteka optimizacija spletnih strani?

Za kvalitetno opravljeno optimizacijo spletne strani je potrebno prehoditi štiri zelo pomembne korake. Vsak korak je pomemben, še bolj pomembno pa je, da so le ti opravljeni v pravilnem vrstnem redu.

1
Pregled obstoječega stanja
Vsak projekt dodobra pregledamo in ocenimo obstoječe stanje. Poiščemo napake, ki jih je potrebno odpraviti in naredimo ustrezno strategijo za naprej.
2
Analiza ključnih besed
Vsaka dobro opravljena optimizacija spletne strani temelji na dobro opravljeni analizi ključnih besed. Za vas bomo poiskali ključne besede, ki bodo najbolj primerne za vaš posel.
3
ON site optimizacija
Vsaka spletna stran mora slediti določenim ON site pravilom, če želite, da se v iskalniku Google uvršča visoko. Poskrbimo za optimalno ureditev vaše spletne strani.
4
OFF site optimizacija
Brez dobro opravljene OFF site optimizacije ne gre. Potrebno je pridobiti zadostno količino zunanjih povezav, da se bo vaša spletna stran lahko pojavljala med TOP zadetki.

Naše delo v številkah

0 +
Zadovoljnih strank
0 +
Ključnih besed v Googlu
0 +
Izdelanih spletni strani
0
Zaključenih projektov

Prednosti in slabosti SEO optimizacije spletnih strani:

Boljše od Google oglaševanja
Višje stopnje konverzije
Vidnost v Googlu 24 ur na dan
Prepoznavnost blagovne znamke
Brez omejevanja ključnih besed
Plačilo na rezultat
Rezultati niso vidni čez noč
optimizacija spletnih strani

Imate vprašanje za nas ali pa bi z nami radi sodelovali?

V našem podjetju imamo zaposlene vrhunske strokovnjake, ki jim optimizacija spletnih strani predstavlja strast, veselje in večino delovnega časa posvetijo prav temu področju. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri optimizaciji vaše spletne strani. Optimizacijo za vas uredimo hitro, ugodno in na profesionalnem nivoju.

Zelo pomembna je kvalitetna začetna analiza ključnih besed:

Optimizacija spletnih strani se začne z izborom pravih ključnih besed. Preden začnete graditi spletno stran oziroma preden se začne SEO optimizacija spletnih strani je najpomembnejši korak izbor pravih ključnih besed za vašo predstavitev na spletu. Ko izbirate ključne besede, morate biti pozorni, da:

Izberite ključne besede z dovolj iskanji
Izbirajte "long tail" ključne besede
Večje število ključnih besed
Vsebinsko ujemanje spletne strani z iskalnim izrazom
Analiza konkurence

Optimizacija spletnih strani (SEO) se ureja na dva načina:

Dobro opravljena optimizacija spletnih strani se deli na dva dela in sicer ON site optimizacijo in OFF site optimizacijo. Če želite, da se vaša spletna stran v iskalniku Google pojavlja visoko pod vam pomembnimi ključnimi besedami, je izjemno pomembno da sta oba sklopa optimizacije urejena optimalno. V nadaljevanju lahko preverite, kaj vse zajema posamezen sklop SEO optimizacije določene spletne strani:

1.) ON site optimizacija spletne strani

Urejena ON site optimizacija spletnih strani je pogoj za uspeh, če se želite zoperstaviti vašim konkurentom na spletu. Izjemnega pomena je, kako imate urejene nekatere glavne postavke na vaši spletni strani, podstraneh, kategorijah, izdelkih, ki so pomembne za dobro optimizacijo spletne strani.

Na kaj vse je potrebno biti pozoren pri ON site optimizaciji?

 • Naslov spletne strani
 • Opis spletne strani, ki je viden v iskalniku
 • Urejeni URL-ji
 • Upoštevanje H oznak (H1, H2, H3 oznake)
 • Uporaba pravilne gostote ključne besede na ciljni strani
 • Uporaba unikatnih vsebin na spletni strani
 • Pravilno poimenovanje in označevanje slik na spletni strani
 • Uporaba notranjih (internih) povezav
 • Uporaba izhodnih povezav
 • Uporabna vsebina spletne strani
 • Hitrost delovanja spletne strani
 • Zanesljivost strežnika, na katerem je postavljena spletna stran
 • Vpis spletne strani v Googlova orodja (Analytics, Search Console)

Našteli smo vam le nekaj najpomembnejših stvari, ki jih je potrebno upoštevati pri SEO optimizaciji spletne strani in za doseganje dobre pozicije na spletu. V kolikor vas zanimata optimizacija spletnih strani in strokovna pomoč pri optimizaciji vaših spletnih strani, nas čim prej kontaktirajte. Pripravili smo namreč več različnih možnosti, s katerimi želimo optimizacijo spletnih strani čim bolj približati podjetjem, ki se zavedajo njenega pomena.

2.) OFF site optimizacija spletne strani

Kaj je to OFF site optimizacija?
Kaj zajema OFF site optimizacija?
Kako preveriti kakovost domene?

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Kaj pomeni kratica SEO in kaj je njen namen?

Kratica SEO pomeni s tujko Search engine optimization, kar v Slovenskem jeziku pomeni optimizacija spletnih strani. Namen optimizacije spletnih strani je uvrstitev določene spletne strani v iskalniku Google med TOP zadetke pod ključnimi besedami, ki so za poslovanje podjetja pomembne.

Kako se izvaja SEO optimizacija spletnih strani?

Obstaja več načinov, kako se optimizacija lahko izvaja, toda le redki so učinkoviti in odobreni s strani Googla. V kolikor niste strokovnjak na tem področju, boste najverjetneje potrebovali podjetje, ki vam bo pomagalo, saj lahko nepoznavalec naredi več škode, kot koristi, če se optimizacije loteva sam.

Koliko stane optimizacija spletnih strani?

Pomembno se je zavedati, da je pri optimizaciji spletnih strani lahko cena zelo različna. Cena je običajno odvisna od zahtevnosti samega projekta, prav tako pa je cena odvisna od količine ključnih besed, ki jih želite optimizirati. Pošljite nam povpraševanje, saj vam bomo le tako lahko poslali natančnejšo oceno glede same cene.

Zakaj se optimizacija spletnih strani izplača?

SEO optimizacija vam bo omogočila, da boste na vašo spletno stran pripeljali enega najbolj kvalitetnih obiskov, kar jih je danes mogoče dobiti na področju digitalnega marketinga. SEO optimizacija lahko pomaga pri povečevanju prodaje, kot tudi pri povečevanju prepoznavnosti blagovnih znamk.

Kaj je optimizacija spletnih strani?

Najprej bomo na kratko opisali in razložili pojem optimizacija spletnih strani. Gre za izraz, ki izhaja iz kratice SEO (Search Engine Optimization), predstavlja pa postopek, ko določeno spletno stran pripeljemo do TOP pozicij v iskalnikih. Najbolj pomembno vsekakor je, da vaša spletna stran dosega visoko uvrstitev v iskalniku Google, saj iskalnik Google uporablja več kot 77% vseh uporabnikov spleta. Ostali iskalniki so v primerjavi z Googlom precej nepomembni in zanemarljivi.