Facebook oglaševanje

Sodoben način oglaševanja, ki prinaša tako dobre rezultate, da ga preprosto morate vključiti v vašo oglaševalsko strategijo.
facebook oglaševanje

Poskrbimo za VAŠ uspeh na Facebooku

Facebook oglaševanje je v tem trenutku ena najboljših rešitev za oglaševanje na spletu, ki številnim podjetjem pri nas v Sloveniji prinaša odlične rezultate. Pomagali vam bomo postaviti in voditi vaše Facebook oglaševalske akcije na ugoden, profesionalen in učinkovit način.

Facebook oglaševanje vam omogoča, da svoje oglase prikazujete zelo natančno določenim ciljnim skupinam, ki ustvarjajo visoko stopnjo konverzije

Zakaj se odločiti za Facebook oglaševanje?

Možnosti za oglaševanje na spletu so danes praktično neskončne. Številne platforme vam omogočajo oglaševanje vaših izdelkov in storitev, toda Facebook med vsemi kar precej izstopa. Omogoča vam namreč zelo ugodno in izjemno učinkovito oglaševanje, zato ga preprosto morate vključiti v vašo oglaševalsko strategijo.

1
Visoka stopnja konverzije
Poskrbeli bomo za visoke stopnje konverzij na vaši spletni strani.
2
Natančno targetiranje kupcev
Facebook oglaševanje nam omogoča, da zelo natančno določimo ciljne skupine.
3
Cenovno učinkovito oglaševanje
Facebook oglaševanje je eno najcenejših oglaševanj ta hip.
4
100% merljivi rezultati
Za vsak vložen € v Facebook oglaševanje boste vedeli, kako je bil porabljen.
5
Učinkovit način ponovnega trženja
Preko Facebooka bomo hitro in enostavno postavili sistem za ponovno trženje.
6
Podobne ciljne skupine
Oglase prikažemo vsem, ki imajo enake ali podobne interese, kot vaši obstoječi kupci.

Zakaj oglaševati na Facebooku?

Visoke konverzije
Natančne ciljne skupine
Ponovno trženje

Kaj vse bomo uredili za vas?

Postavitev strategije oglaševanja
Namestitev Facebook pixla
Kreiranje ciljnih skupin
Postavitev sistema za ponovno trženje
Kreiranje oglasov in vodenje kampanje

Imate vprašanje za nas ali pa bi z nami radi sodelovali?

V našem podjetju imamo zaposlene izkušene strokovnjake za Facebook oglaševanje, ki bodo za vas izdelali zelo učinkovite oglaševalske kampanje. Facebook oglaševanje za večino podjetij predstavlja odlično priložnost za povečevanje prodaje v kolikor je izvedeno na pravi način. V kolikor pa nimate veliko izkušenj in se boste oglaševanja lotili sami, potem gre pričakovati, da boste najverjetneje ustvarili veliko več izgube, kot dobička. V kolikor nimate izkušenj s tega področja, postavitev Facebook oglaševalskih kampanj raje zaupajte strokovnjakom.

Naše izkušnje in rezultati:

S področjem Facebook oglaševanja imamo večletne izkušnje. V našem podjetju vsakoletno organiziramo vsaj en seminar, na katerem naši strokovnjaki svoje znanje delijo z vami.

Facebook oglaševanje se je v zadnjih nekaj letih precej spremenilo, kar v svetu digitalnega marketinga sploh ni tako presenetljivo. Facebook oglaševanje podjetjem lahko prinese zelo dobre poslovne rezultate, na drugi strani pa v primeru, da je napačno uporabljeno, lahko prinese več škode, kot koristi.

Naše izkušnje s področja Facebook oglaševanja smo nabirali na številnih lastnih projektih, prav tako pa smo v podjetju zadolženi za vodenje številnih Facebook oglaševalskih kampanj naših strank. Področja, za katera smo v preteklosti že kreirali Facebook oglaševanje so si med seboj zelo različna.

Facebook oglaševanje oz. učinkovitost le tega je precej odvisna od številnih faktorjev, na katere moramo biti pozorni, ko postavljamo oglaševalske kampanje. Ena sama napaka nas lahko stane veliko denarja, zato vam svetujemo, da postavitev vaše kampanje zaupate le najbolj izkušenim strokovnjakom s tega področja.

pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Koliko stane Facebook oglaševanje?

Facebook oglaševanje velja za enega najcenejših načinov oglaševanja, ki so na voljo na spletu ta hip. Facebook oglaševanje vam omogoča, da na vašo spletno stran hitro in enostavno, ter po ugodni ceni dobite veliko število ozko ciljanih potencialnih kupcev.

Zakaj se odločiti za Facebook oglaševanje?

Niste prepričani, ali je Facebook oglaševanje prava izbira za vas? Gre za način oglaševanja, ki je izjemno priljubljen z zadnjem času, to pa zato, ker velja za zelo učinkovitega. Verjamemo, da lahko tudi vam v primeru pravilne uporabe pomaga do boljših poslovnih rezultatov.

Kaj je Facebook pixel?

Facebook pixel je delček kode, ki ga namestite na vašo spletno stran in vam kasneje omogoča številne funkcije, ki Facebook oglaševanje delajo tako zelo kvalitetnega. Več o Facebook pixlu si lahko preberete na naši spletni strani.

Koliko moram zapraviti za dobre rezultate?

Zelo odvisno od tega, kaj prodajate. Nemogoče je v naprej oz. s tako malo podatki določiti, kolikšen bi bil minimalen proračun, ki ga morate nameniti za Facebook oglaševanje. V kolikor bi želeli bolj natančen odgovor, nas prosim kontaktirajte.

Kje vse lahko oglašujemo preko Facebooka?

Facebook oglaševanje omogoča kar nekaj različnih opcij, kje lahko prikazujete vaše oglase. Kje boste vaše oglase prikazovali je v veliki meri ponovno odvisno od produktov, ki jih prodajate, prav tako pa je odvisno od testiranja in ugotovitev, kateri oglasi najbolje delujejo.