Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani se je v zadnjih nekaj letih precej spremenila. Zahteve trga so iz dneva v dan višje, zato je zelo pomembno, da vaša spletna stran sledi svetovnim trendom s področja digitalnega marketinga. Le tako boste lahko dosegali visoke stopnje konverzije na vaši spletni strani in tako povečali promet vašega podjetja.

Poskrbimo za VAŠ uspeh na spletu!

V našem podjetju vam bomo izdelali spletno stran, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije, bo prilagojena različnim napravam in bo delovala izredno hitro. Poskrbimo, da ste na spletu vedno korak pred vašo konkurenco!

1
Visoka stopnja konverzije
Izdelali vam bomo spletno stran, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije.
2
SEO dobro optimizirane spletne strani
Izdelava spletnih strani v kombinaciji z dobro SEO optimizacijo.
3
Izjemno hitre spletne strani
Čas je denar! Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletna stran odpirala izjemno hitro.
4
Moderno oblikovane spletne strani
Izdelali vam bomo spletno stran, ki bo vizualno oblikovana privlačno in zanimivo.
5
Prilagodljivost za različne naprave
Izdelamo spletne strani, ki se lepo prikazujejo na vseh pametnih napravah.
6
Strani enostavne za upravljanje
Spletne strani izdelujemo na platformi WordPress, ki je enostavna za upravljanje.

Izdelava spletnih strani - kaj vse VAM ponujamo:

V našem podjetju lahko za vas izdelamo različne spletne strani za različne namene. Preverite katere:

Spletne strani
Spletne trgovine
Pristajalne spletne strani

V čem smo najboljši?

V našem podjetju smo specializirani za različne digitalne storitve. Preverite na katerih področjih imamo največ kompetenc in izkušenj, ki nam bodo pomagale, da storitve za vas opravimo na najvišjem možnem nivoju!

SEO optimizacija spletnih strani
98%
Izdelava spletnih strani in trgovin
93%
Višanje stopnje konverzije na strani
97%

Kaj vse zajema naša izdelava spletnih strani:

Postavitev vizije in strategije spletne strani
Izdelava spletne strani - Wordpress
Urejena ON site optimizacija
Vnos vseh potrebnih podatkov
Izobraževanje stranke glede uporabe spletne strani
izdelava spletnih strani

Imate vprašanje za nas ali pa bi z nami radi sodelovali?

V našem podjetju imamo zaposlene vrhunske strokovnjake, ki jim izdelava spletnih strani predstavlja njihovo strast, veselje in večino svojega delovnega časa posvetijo prav temu področju. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri postavitvi vaše nove, učinkovite spletne strani. Izdelavo spletnih strani za vas uredimo hitro, ugodno in na profesionalnem nivoju.

Naše izkušnje in rezultati:

Izdelava spletnih strani v našem podjetju predstavlja eno glavnih dejavnosti že več kot 13 let. Imamo zaposlene strokovnjake, ki se redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje. Na takšen način lahko sledijo svetovnim trendom, vse svoje pridobljeno znanje pa čim prej preizkusijo tudi v praksi. Vse to znanje in izkušnje nam omogočajo, da danes izdelujemo učinkovite spletne strani, ki dejansko služijo svojemu namenu.

Do danes smo izdelali spletno stran za številna podjetja iz najrazličnejših strok. Vsaka spletna stran, vsaka tržna niša in vsak projekt zase potrebuje poseben, individualen pristop, saj le tako lahko izdelamo spletno stran, ki bo dobro služila svojemu namenu.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov spletnih strani, ki smo jih izdelali v našem podjetju za naše stranke ali za potrebe promocije naših izdelkov in storitev.

Zadovoljstvo in uspeh naših strank na spletu sta nam glavni prioriteti:

Pri našem delu se vedno osredotočamo predvsem na želje in potrebe naših strank. Vsak projekt poizkušamo razumeti z različnih zornih kotov, da lahko na koncu k reševanju določenega problema pristopimo na optimalen način.

Strankam vedno predlagamo pristope, ki se danes v spletu najpogosteje uporabljajo in ki prinašajo najboljše rezultate v določenem obdobju.

Vedno se trudimo, da upoštevamo vse želje naših strank, v kolikor pa opazimo, da bi bilo določene stvari bolje narediti oz. izdelati drugače, strankam to brez zadržkov povemo in se z njimi pogovorimo o tem, kako bomo stvari izpeljali. Prizadevamo si, da je izdelava spletnih strani pri nas vedno opravljena na najvišjem možnem nivoju.

pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Izdelava spletnih strani je postopek, ki se zelo razlikuje glede na potrebe in želje vsakega naročnika. Cene za izdelavo spletnih strani so si med seboj tako zelo različne, da je nemogoče postaviti neko osnovno ali povprečno ceno. Lahko bi rekli, da lahko spletno stran dobite za nekaj 100 €, lahko pa zanjo odštejete tudi do nekaj 10.000 €. Odvisno od zahtev, težavnosti in obsežnosti same spletne strani.

V kolikšnem času je stran lahko izdelana?

Tudi odgovor na to vprašanje ni enostaven. Vprašanje je seveda, kako obsežen projekt določena spletna stran predstavlja. Če boste izdelali spletno stran z malo vsebine in le nekaj podstranmi, bo le ta lahko izdelana v le nekaj dneh, v kolikor pa boste na stran vnašali ogromno količino podatkov, pa se lahko izdelava precej bolj zavleče.

Kaj vse vsebuje dobra spletna stran?

Vsaka dobra spletna stran mora biti prilagojena za mobilne naprave, prav tako mora biti narejena pregledno in oblikovno privlačno. Vsaka dobra spletna stran mora vsebovati podatke o podjetju, ki je lastnik spletne strani, prav tako pa je tudi pomembno, da je unesena vsebina kvalitetna in razumljiva za obiskovalce.

Spletna stran ali trgovina?

Povsem odvisno od tega, kaj je namen določene spletne strani. V kolikor je namen vaše spletne strani ta, da prodate čim več izdelkov, potem je najboljša izbira spletna trgovina, ki omogoča vašim obiskovalcem, da opravijo nakup kar preko spleta, v kolikor pa želite le podati določene podatke o vašem podjetju oz. poslu, potem pa bo čisto zadostovala spletna stran brez dodatka za trgovino.