Vaš partner na spletu!

Ekipo Spletnega partnerja sestavlja šest nepogrešljivih sodelavcev: Damijan, Žan, Mojca, Tomaž, Žiga in Ana. Skupaj bomo poskrbeli za vaše podjetje in vam pomagali do uspeha na spletu.
Dolgoročno sodelovanje

Iščete dolgoročnega in zanesljivega partnerja?

Veliko damo na korekten, profesionalen in iskren odnos, zato z več kot 70 % podjetij sodelujemo na več področjih, več kot 90 % podjetij pa je z nami že leta.
Kako vam lahko pomagamo?

Želite postati vidni in povečati prodajo?

Izdelamo vam spletno stran, poskrbimo za visoko uvrščanje v Googlu, hkrati pa uredimo tudi oglaševalski vidik posla. Vse na enem mestu!
Nudimo kakovostne storitve

Vam je kakovost pomembnejša od cene?

Morda res nismo najcenejši med ponudniki digitalnih storitev, zagotovo pa boste pri nas za svoj denar dobili najboljše rezultate, ki vas bodo prepričali.

Naši rezultati govorijo sami zase: strankam smo na prva mesta v Googlu pomagali že z več kot 2000 ključnimi besedami, izdelali že več kot 500 spletnih strani in spletnih trgovin, podjetja pa z našo pomočjo z oglaševanjem dobijo več za manj denarja.

Obljubimo le dosegljivo. In obljubljeno tudi vedno izpeljemo. Pišite nam za povsem brezplačno svetovanje in dokazali vam bomo, da lahko z nami pridete dlje!

0 +
Zadovoljnih strank
0 +
Ključnih besed v Googlu
0 +
Izdelanih spletni strani
0
Zaključenih projektov

Kaj stranke menijo o nas?

“ S podjetjem imamo že dolgoročno sodelovanje. Nudijo nam zelo učinkovito Facebook in Google oglaševanje, prav tako pa tudi samo optimizacijo. Prodaja v našem podjetju se je izredno povečala, za kar smo jim izredno hvaležni. ”
Boštjan V.
“ Zelo sem navdušen nad njihovim profesionalnim pristopom do strank, namreč stvari ti dobro razložijo! Če spletne strani niso vaše področje, vam pomagajo in svetujejo, kar je velik plus. ”
David K.
“ Podjetju Spletni partner sem zaupala izdelavo spletne strani (blog) in optimizacijo. Nad rezultati sem izredno presenečena! 😀 Na moj blog je prišlo ogromno ljudi in bralcev. Priporočam! ”
Petra Š.

Bi nas radi bolje spoznali?

Našo ekipo ta hip sestavlja 6 nepogrešljivih članov. Vsak je specialist za svoje področje, kar nam omogoča boljše in bolj učinkovito spopadanje z različnimi projekti.

Naša poslovna pot

Preverite nekaj ključnih mejnikov, ki smo jih postavili na naši dosedanji poslovni poti. Vse izkušnje, ki smo si jih nabrali na naši poti, nam danes omogočajo, da naše storitve opravljamo zelo visokem nivoju.

1993

Naši začetki
Na začetku naše poti smo se ukvarjali s prodajo tehnoloških izdelkov, šele kasneje pa smo se pričeli usmerjati bolj v digitalne storitve.

2004

Prvi vidnejši SEO rezultati
Sprva smo se ukvarjali predvsem z optimizacijo spletnih strani za tuje trge. V letu 2004 se prvič uvrstimo med TOP zadetke v zelo zahtevnih nišah.

2011

Zabeležimo 150 stranko
V tem letu smo zabeležili že 150 stranko, s katero smo se dogovorili za optimizacijo njihove spletne strani.

2017

Prestrukturiranje podjetja
V tem letu sprejmemo pomembno strateško odločitev. Odločimo se za preimenovanje dela podjetja in lansiranje nove blagovne znamke Spletni partner.

2018

Renovacija poslovnih prostorov
Odločimo se za prenovo naših poslovnih prostorov, saj naši ambiciozni cilji zahtevajo določene prilagoditve, ki jih v tem letu tudi realiziramo.

2019

Širitev naše ekipe
Zaradi povečanega števila povpraševanj se odločimo za 100% povečanje našega kadra. Ta poteza se nam pozitivno obrestuje!

Imate vprašanje za nas?

Kontaktirajte nas in poizkušali vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Podjetje in naslov
Spletni partner d.o.o., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje
Pišite nam