Zakaj je prava agencija za digitalni marketing ključnega pomena?

V 21. stoletju pojem marketing dobiva popolnoma nove razsežnosti. Če so še nekaj desetletij nazaj pojem marketing enačili z velikimi reklamnimi panoji, pa se je ta v dobi digitalne tehnologije preselil na male zaslone naših mobilnih naprav in računalnikov.

Ker tehnologija vsak dan pridobiva nove razsežnosti, se tudi razvoj digitalnega marketinga bliskovito širi. Če želi danes neko podjetje ustvarjati oglasne kampanje in širiti svojo prepoznavnost v skladu z najnovejšimi smernicami, je dobro, da začne razmišljati o sodelovanju z agencijo digitalni marketing.

Agencija za digitalni marketing je agencija, ki ponuja izdelavo in optimizacijo spletne strani vašega podjetja, zanj ustvarja oglase na spletu in družabnih omrežjih in podobno. Ker je danes tovrstnih agencij na trgu že malo morje, je dobro, da poznate odločilne kriterije, ki ločijo kvalitetno agencijo od tiste, ki vam lahko napiše le ‘kvaliteten’ račun za svoje storitve.

Na kaj moramo biti pozorni pri izboru agencije za digitalni marketing?

 1. Strokovnost

Če se zavedate pomena in razsežnosti digitalnega marketinga v današnjem času, veste, da je strokovnost ljudi, ki jim zaupate oglaševanje ali izdelavo in optimizacijo spletne strani svojega podjetja oziroma izdelka, zelo pomembna. Kvalitetna agencija za digitalni marketing razpolaga s strokovnjaki, ki imajo področje digitalnega marketinga v malem prstu, hkrati pa redno spremljajo njegov razvoj in svoje znanje ves čas nadgrajujejo.

Danes, ko imamo večino dobrin na dosegu roke, bosta prav dobra in strokovno izdelana spletna stran ter oglaševanje pripomogla k temu, da bo stranka pri odločitvi med nakupom čokolade A ali čokolade B izbrala čokolado B, saj ji je ta bolj (po)znana.

 1. Dobre reference

Morda se sliši zelo selektivno, toda agencija za digitalni marketing, ki jo želite izbrati za svojo, mora imeti dobre reference. Če ima izbrana agencija za digitalni marketing za seboj že veliko število zadovoljnih strank in lično izdelanih ter dobro optimiziranih spletnih strani, obstaja velika možnost, da svoje delo dobro pozna in kvalitetno opravi. S tem ne želimo sporočiti, da agencija, ki še nima veliko referenc, ni dobra. To pomeni le to, da ko se boste odločili, da določen del svojih financ namenite agenciji za digitalni marketing, želite za svoj denar dobiti le najboljše. In reference so eno izmed zagotovil, da bo delo dobro opravljeno.

 1. Ponuja celoten paket

Agencija za digitalni marketing se mora zavedati, da se zgodba sodelovanja z nekim podjetjem ne zaključi ob ustvarjeni spletni strani ali zaključeni oglasni kampanji, temveč je to šele začetek zgodbe o dolgoročnem sodelovanju. Kakovostna agencija tako svojemu naročniku nudi storitve od začetnih nastavkov spletnih strani, do njihove optimizacije, nadgrajevanja, posodabljanja, lahko tudi možnost pisanja bloga.

Tudi za naročnika je mnogo lažje, če se s svojimi željami obrne na eno agencijo, s katero lahko sodeluje od začetka dalje. Agencija bo tako dobro poznala naročnika, njegove želje in zahteve, naročniku pa se ne bo treba obremenjevati s tem, da bi za vsak korak v oblikovanju strani in njenem vzdrževanju moral klicati in se dogovarjati z drugim človekom.

 1. Vrste oglaševanja

Dandanes oglaševanje srečamo na le na vsakem koraku, temveč že kar na vsakem kliku. Dobro poznavanje pravil oglaševanja ter algoritmov različnih spletnih platform so odskočne deske, ki jih mora kvalitetna agencija za digitalni marketing obvladati. Pozorni bodite predvsem na to, da se dobro spoznajo na oglaševanje prek Googla, Facebooka in elektronske pošte, saj so to trenutno trije največji giganti glede na dnevni obisk uporabnikov interneta.

Agencija za digitalni marketing lahko pomembno vpliva na uspešnost in prepoznavnost vašega podjetja. Zato mora biti izbira prave agencije opravljena z dobrim premislekom. Le kakovostna agencija, ki se zaveda svojega poslanstva, lahko opravi svoje delo tako, da se bodo njeni sadovi odsevali tudi v številkah, s katerimi boste zadovoljni.


Katera področja obvlada kakovostna agencija za digitalni marketing?

Ste se kdaj spraševali katera področja pokrivajo dobre digitalne agencije si lahko v nadaljevanju preberete kratke opise le nekaterih izmed njih. Pri izbiri agencije za digitalni marketing poskrbite, da vam lahko ponudijo vse storitve digitalnega marketinga, ki jih potrebujete. Samo na ta način boste lahko zagotovili, da so vaše marketinške aktivnosti med seboj povezane in stremijo k doseganju istih ciljev.

Spletno oglaševanje

Danes so oglasi na spletu stalnica, ki nas spremlja na vsakem koraku. Dobra agencija za digitalni marketing bo poskrbela, da bodo vaši oglasi kakovostno narejeni, prilagojeni vašim občinstvom in bodo izstopali v poplavi oglasov s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

 • Facebook oglaševanje: je trenutno eden izmed najbolj priljubljenih načinov oglaševanja. Oglase lahko prikazujete specifično definiranim ciljnim skupinam in s tem dosegate visoke stopnje konverzije. Preberite več >>
 • Google oglaševanje: še vedno predstavlja eno izmed najbolj učinkovitih načinov oglaševanja. Z njim lahko poskrbite, da bodo vaši oglasi vidni ljudem, ki že iščejo vaše produkte. Preberite več >>
 • TikTok oglaševanje: priljubljeno družbeno omrežje lahko koristno uporabite tudi za promocijo svojega podjetja in ponudbe. Preberite več >> 

Vsebinski marketing

Kvalitetna vsebina je še vedno izjemnega pomena pri doseganju želenih rezultatov. Digitalna agencija vam lahko pomaga pri oblikovanju digitalne strategije, ki bo za vaše podjetje imela največ učinka.

 • SEO optimizacija: Kvalitetno izvedena optimizacija vaše spletne strani lahko poskrbi, da se bo le ta uvrščala visoko med zadetki spletnih brskalnikov. S pomočjo SEO optimizacije lahko na vašo stran pripeljemo ozko targetirane obiskovalce, ki jih zanimajo produkti, ki jih ponuja vaše podjetje. Preberite več >>
 • Priprava kvalitetnih vsebin je ključnega pomena tako na spletni strani, kot tudi družbenih omrežjih. Če potrebujete kakovostna, dobro napisana besedila, ki bodo vašim strankam čim bolj privlačna, vam pri tem lahko pomaga tudi digitalna agencija.

E-mail marketing

V poplavi različnih prodajnih kanalov in informacij email marketing še vedno ostaja eden izmed zelo priljubljenih in učinkovitih načinov oglaševanja. S pomočjo tega prodajnega kanala lahko opazno dvignete prodajo v vašem podjetju. Preberite več >>

 

Spletne storitve

 • Izdelava spletne strani: Za doseganje visokih zahtev trga je pomembno, da poskrbite, da bo vaša spletna stran privlačna, kakovostno izdelana ter prilagojena za uporabo na mobilnih telefonih. Kakovostna digitalna agencija bo poskrbela, da bo vaša spletna stran izdelana v skladu z vsemi trendi in zahtevami na trgu. Preberite več >>
 • Izdelava spletne trgovine: Sodobna spletna trgovina mora biti kakovostno narejena, hitra, pregledna in enostavna za uporabo. Za izdelavo je pomemben individualen pristop, ki poskrbi, da bo trgovina lahko dobro služila svojemu namenu. Preberite več >>

Oblikovanje

 • Logotip: Eden izmed najbolj prepoznavnih elementov vašega podjetja/znamke je brez dvoma logotip. Unikaten in premišljeno izdelan logotip je ključnega pomena za prepoznavnost vašega podjetja.
 • Celostna grafična podoba: Gre za več elementov (logotip, vizitka, dopisni list, pisemska ovojnica, žig, poslovne mape, brošure,…), ki skupaj vizualno predstavljajo podjetje. Digitalna agencija bo poskrbela za usklajeno delovanje vidnih sporočil vašega podjetja.
 • Oblikovanje vizualij: Dobra digitalna agencija ne bo poskrbela samo za vzpostavitev vaših oglaševalskih kampanj in izdelavo spletnega mesta, temveč vam bo nudila tudi izdelavo privlačnih in sodobnih vizualnih elementov, ki se bodo skladali s celostno grafično podobo vašega podjetja.

Pomembno je, da vam vaša agencija za digitalni marketing vzbuja občutke varnosti in zaupanja. Izberite tisto, za katero verjamete, da bo predano skrbela za prepoznavnost, ugled in doseganje zadanih ciljev vašega podjetja.

Ali želite, da bi vaše podjetje/znamka raslo in uspevalo na spletu?

Potrebujete zanesljivega partnerja, ki vam bo znal pomagati pri doseganju vaših želja in ciljev? Potem je agencija za digitalni marketing Spletni partner prava izbira za vas!

Spletni partner sestavlja uigrana ekipa strokovnjakov iz področja digitalnega marketinga, razvoja spletnih strani, oblikovanja in drugih storitev, ki vam bodo pomagale na poti do vaših ciljev!

Pomagali vam bomo povečati vašo prepoznavnost, izboljšati vašo prisotnost na spletu in na vašo stran privabiti čim več strank. Naša ekipa bo v tesnem sodelovanju z vami izdelala strategijo, ki bo najbolj ustrezala vašim ciljem, potrebam in pričakovanjem.

Kontaktirajte nas še danes in začnite še danes graditi svojo digitalno prihodnost! Izpolnite vprašalnik, ki nam bo omogočil, da vas bolje spoznamo in za vas pripravimo individualno ponudbo!

 • Vsi prispevki
Spletni partner d.o.o. Administrator
Strokovnjaki za digitalni marketing , Spletni partner d.o.o.

Ekipa spletnega partnerja. V našem podjetju imamo zaposlene strokovnjake z najrazličnejših področij digitalnega marketinga, ki se vsakodnevno trudijo pripravljati poučne in uporabne vsebine, ki vam bodo pomagale do uspeha na spletu.

Sledi mi
Ocenite to stran