Digitalni vavčerji

Vas zanima, kako lahko tudi vi hitro in enostavno dobite nepovratna sredstva preko digitalnih vavčerjev! Preberite si, kako lahko na leto dobite tudi do 30.000 € nepovratnih evropskih sredstev!

Skrbimo za VAŠ podjetniški uspeh!

V našem podjetju podjetjem pomagamo do pridobitve nepovratnih sredstev za razvoj in rast podjetja! Med najbolj aktualnimi razpisi so digitalni vavčerji, preko katerih lahko dobite 1.500 € za spletno stran, 2.500 € za spletno trgovino, 9.999 € za izobraževanje zaposlenih in 9.999 € za digitalno strategijo podjetja. V nadaljevanju je vsak od vavčerjev temeljito predstavljen, za več informacij oziroma prijavo na obveščanje o razpoložljivosti vavčerjev pa izpolnite kontaktni obrazec.

1
Vavčer za digitalni marketing
sofinanciranje izdelave spletne strani/spletne trgovine/mobilne aplikacije/rezervacijske platforme.
2
Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
Sofinanciranje izobraževanja vaših zaposlenih
3
Vavčer za izdelavo digitalne strategije
Sofinanciranje priprave digitalne strategije za digitalno transformacijo in optimizacijo poslovanja v vašem podjetju

Digitalni vavčerji- kako VAM lahko pomagamo?

Bi želeli z našo pomočjo načrpati nepovratna sredstva za vaše podjetje? Pomagamo vam pri pripravi vloge, izvedemo celoten projekt in vodimo celoten postopek, vključno s pripravo zahtevane dokumentacije vse do izplačila sredstev.

Vavčer za digitalni marketing
Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
Vavčer za pripravo digitalne strategije

Kaj VAS zanima?

Preverite najnujnejše informacije o vsakem od vavčerjev:

Vavčer za digitalni marketing

  • Do 1.500 € za novo spletno stran
  • Do 2.500 € za spletno trgovino
do 4.000 €
VEČ INFORMACIJ

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

  • Do 9.999 € za izvedbo izobraževanja
do 9.999 €
VEČ INFORMACIJ

Vavčer za pripravo digitalne strategije

  • Do 9.999 € za izdelavo digitalne strategije
do 9.999 €
VEČ INFORMACIJ

Kako uspešni smo pri pridobivanju nepovratnih sredstev?

Vas skrbi, da na razpisu ne boste uspešni? Ne skrbite! Pri prijavah na razpise namreč beležimo 100 % uspešnost, kar pomeni, da vloge pripravimo s 100 % uspešnostjo, na vas je le, da jo pravočasno oddate.

Vavčer za digitalni marketing
100%
Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
100%
Vavčer za pripravo digitalne strategije
100%
izdelava spletnih strani

Vas zanima, kako lahko tudi vi pridete do nepovratnih sredstev?

Če bi radi izvedeli, kako lahko tudi vi pridete do nepovratnih sredstev preko vavčerjev oziroma bi bili radi pravočasno obveščeni, ko bodo vavčerji ponovno na voljo, kliknite na spodnji gumb in poskrbeli bomo, da boste na tekočem z najnovejšimi informacijami na področju vavčerjev!

Radi bi vam pomagali izboljšati poslovanje za čim manj denarja:

Naš cilj je pomagati vam pri pridobivanju sofinanciranja za razvoj vašega podjetja. Slovenska podjetja imajo na letni ravni na razpolago po več deset milijon nepovratnih evropskih sredstev za različne namene: izboljšanje prisotnosti na spletu, digitalni marketing, razvoj inovativnih idej, digitalizacija poslovanja, izboljšanje kibernetske varnosti podjetja, dvig digitalnih kompetenc zaposlenih … Ali veste, kam gre ta denar, če ga ne porabimo? Nazaj v EU, od tam pa drugim državam, ki sredstva črpajo bolj učinkovito.

Zato smo se odločili, da bomo poleg svoje osnovne dejavnosti – SEO optimizacije in digitalnega marketinga – našim partnerjem pomagali tudi do pridobitve sredstev za sofinanciranje teh aktivnosti. Vabimo vas, da si preberete spodnja najpogostejša vprašanja in odgovore, nato pa izpolnite kontaktni obrazec in odkrijete, katera sredstva vam pripadajo!

pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Kakšni so pogoji za koriščenje vavčerjev?

Prvi pogoj je, da imate lastno podjetje z vsaj 1 zaposlenim, dovolj je že nosilec dejavnosti, ki mora biti preko podjetja zaposlen za polni delovni čas (torej polni s.p.). V poštev pridejo tudi popoldanski s.p.-ji, če imajo vsaj 1 zaposlenega poleg nosilca podjetja*. Ni pomembna starost podjetja, prav tako ni pomembno, kakšna je bonitetna ocena oziroma plačilna sposobnost podjetja. Pomembno pa je, da imate poravnane vse obveznosti do države (davki, prispevki itd.). *POZOR: pri vavčerju za pripravo digitalne strategije podjetja mora biti vsaj 5 zaposlenih!

Kakšen je postopek pridobitve sofinanciranja?

Prvi korak je oddaja vloge preko portala Podjetniškega sklada, kjer vam pripravimo vlogo z vsemi utemeljitvami, za dokončno oddajo vloge pa obvezno potrebujete digitalno potrdilo za elektronski podpis vloge. V roku 2-4 tednov nato prejmete obvestilo, ali je bila vaša vloga sprejeta, v primeru uspešno oddane vloge pa poleg prejmete v podpis tudi pogodbo, ki jo ponovno podpišete z digitalnim potrdilom. Od dne podpisa imamo nato 6 mesecev časa, da izvedemo vse aktivnosti v sklopu vavčerjev, vključno z izdelavo strani oziroma trgovine/izvedbo izobraževanja/pripravo digitalne strategije, pridobitvijo potrditve s strani DIH Slovenia, da je projekt izveden v skladu s smernicami ter plačilom računa za opravljeno storitev. Vsa potrebna dokazila nato naložimo na portal in oddamo zahtevek za izplačilo.

Kdaj prejmem sredstva po zaključku projekta?

Ko je zahtevek za izplačilo uspešno oddan, sredstva prejmete na vaš poslovni TRR najkasneje v 3 mesecih.