ZA VSAK DAN

spletna trgovina
www.zavsakdan.si

Demaks d.o.o. je uveljavljeno družinsko podjetje in uradni distributer za blagovno znamko Filtral, proizvajalca kakovostnih modnih bralnih in sončnih očal, tržijo pa tudi aktivno perilo proizvajalca Vangard. Zaradi širitve poslovanja so se na nas obrnili s željo po sodobni spletni trgovini z minimalističnim dizajnom, s katero bi svojim strankam jasno in pregledno predstavili svojo ponudbo. Spletna trgovina je osnovno ON site optimizirana, prilagojena za vse vrste naprav ter opremljena z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi za hiter in prijeten nakup. Podjetju smo z veseljem priskočili na pomoč in izdelali prodajno usmerjeno spletno trgovino, ki že kaže rezultate, hkrati pa je izredno enostavna za urejanje in dopolnjevanje ob širitvi ponudbe.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Postavitev prve spletne trgovine
Minimalističen dizajn
Variacijski izdelki
Predlogi za pridružene nakupe

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno trgovino smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: