TAYNICKAR POHIŠTVO

spletna stran
www.taynickar-luxuryfurniture.com

Marko Tajnikar s.p. je uveljavljeno družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo s področja lesarstva in mizarstva. V zadnjih letih je Marko Tajnikar, 4. generacija obdelovalcev lesa, del svoje dejavnosti preusmeril v proizvodnjo luksuznega pohištva iz najredkejših vrst lesa, ki jih kombinira z drugimi materiali najvišje kakovosti. V podjetju so se na nas obrnili s prošnjo po izdelavi stilsko dovršene spletne strani v angleškem jeziku za trženje že proizvedenih kosov pohištva kakor tudi oddajo povpraševanja za izdelavo luksuznega pohištva po meri. Z veseljem smo se odzvali in izdelali estetsko dovršeno spletno stran za trženje luksuznega pohištva v tujini.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Postavitev nove spletne strani
Stilsko dovršen dizajn
Angleški jezik
Spletna trgovina

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno stran smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: