PUFETA

spletna trgovina
www.pufeta.si

PUFETA je podjetje, ki se ukvarja s prodajo rabljenih otroških oblačil in opreme ter oblačil za bodoče mamice. V svoji ponudbi imajo tudi pestro izbiro unikatnih balonskih dekoracij, katerih namen je popestritev raznovrstnih posebnih dogodkov. Proti koncu leta 2020 so se odločili za postavitev spletne trgovine, ki je do sedaj niso imeli. Pri tem smo jim priskočili na pomoč in za njih izdelali sodobno spletno trgovino, ki je dobro ON site optimizirana za visoke uvrstitve v iskalniku Google, prav tako pa je spletna trgovina izdelana tako, da bo ustvarjala visoke stopnje konverzije. Veseli nas, ko lahko podjetjem pomagamo do boljšega spletnega nastopa, ki postaja čedalje bolj pomemben faktor in izbira pri poslovanju številnih malih, kot tudi velikih podjetij.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Postavitev prve spletne trgovine
Povezava z računvodskim sistemom
Vsako naročilo opremljeno s sliko izdelka
Custom back-end za lažje vnašanje izdelkov

Naše delo v številkah

0 %
Izboljšanje spletnega nastopa
0 s
Hitrost odpiranja
0
Naročila v prvih nekaj dneh
0 %
ON site optimizacija

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno trgovino smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: