MEGAFLOR

spletna stran
www.megaflor.si

Podjetje Megaflor je uveljavljeno podjetje s področja talnih oblog, specializirano za polaganje, brušenje, lakiranje, krtačenje in čiščenje parketa ter vinilnih talnih oblog. Odlikujejo jih neprimerljiva kakovost, natančnost in profesionalnost. Sodelujejo z zasebnimi in poslovnimi investitorji po celotni Evropi, zato so potrebovali spletno stran, ki bo odražala njihovo kakovost in predanost k delu.

Na nas so se obrnili v želji po izboljšanju uvrstitev na Googlu ter povečanju prometa, a smo hitro ugotovili, da na obstoječi spletni strani rezultati ne bodo zadovoljivi, zato smo se skupaj podali v celovito prenovo njihovega spletnega nastopa. V paketu smo jim tako prenovili celotno spletno stran, poskrbeli za vso vsebino, oblikovali nov logotip, spletno stran povsem optimizirali, za piko na i pa poskrbeli še za vzpostavitev Facebook marketinških kampanj.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Spletni katalog
Sodoben dizajn
SEO optimizacija
Logotip

Naše delo v številkah

0 %
Izboljšanje uvrstitev na spletu
0 %
Izboljšanje trajanja seje
0 %
Povečanje obiska
0 %
izboljšanje uporabniške izkušnje

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno stran smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: