INDUSTRIJSKA PRODAJALNA DANA

spletna trgovina
www.ip-dana.si

Za podjetje IP Jamšek d.o.o. smo v sodelovanju z njihovimi izbranimi grafičnimi oblikovalci izdelali spletno trgovino za trženje njihove ponudbe, ki v največji meri obsega izdelke blagovne znamke Dana. Podjetje je pred prenovo imelo spletno stran v obliki spletnega kataloga, v zadnjem času pa se je več kot očitno pokazalo, da je spletna stran potrebna temeljite prenove.

Pri oblikovanju spletne trgovine smo sledili predlogom grafičnih oblikovalcev, hkrati pa poskrbeli tudi za vključitev pomembnih funkcionalnosti po meri na željo naročnika. rezultat je sodobna in oblikovno dovršena spletna trgovina, ki omogoča odlično uporabniško izkušnjo, podjetju IP Jamšek d.o.o. pa omogoča enostavno uporabo in posledično učinkovitejše trženje njihove ponudbe.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Povezava z računovodskim sistemom Minimax
Sodoben dizajn
Sticky menu
Funkcionalnosti po meri
E-mailing sistem

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno stran smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: