Spletna trgovina - Bioplant.si

www.bioplant.si

S spletno trgovino upravlja podjetje Bioplant d.o.o., eno večjih slovenskih podjetij za kmetijske izdelke in pridelke v Sloveniji. Preko spletne trgovine tržijo tako pripomočke kot sadike in semena za svoje stranke in poslovne partnerje kot tudi pridelke, ki jih pridelujejo v sklopu povezane kmetije, njihov glavni produkt pa so sveže bio jagode.

Ker so v podjetju želeli napredovati in svoje poslovanje povzdigniti na novo raven, so se na nas obrnili v iskanju celovite storitve digitalnega marketinga. Prvi korak je bil vzpostavitev nove spletne trgovine, ki bo odlično izhodišče za nadaljnje ukrepe in aktivnosti s področja digitalnega marketinga.

Prej / Potem

izdelava spletnih trgovin
Vzpostavitev povezave z računovodskim sistemom
SEO optimizacija
Jasna in pregledna struktura
Sticky menu
Neposredno plačilo
Iskalnik po kategorijah

Naše delo v številkah

0 %
Izboljšanje uvrstitev na spletu
0 %
Izboljšanje trajanja seje
0 %
Povečanje obiska
0 %
izboljšanje uporabniške izkušnje

Prilagojenost mobilnim napravam

Spletno stran smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Bi želeli, da poskrbimo tudi za izboljšanje vašega spletnega nastopa? Stopite v kontakt z nami, da ugotovimo kako vam lahko pomagamo: