Zagotovite si evropska sredstva za vaše podjetje!

Pomagamo vam priti do povratnih ali nepovratnih evropskih sredstev za vaše podjetje. Kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili, kateri razpisi pridejo v poštev za vaše podjetje.
google-adwords
Preverite, ali lahko tudi vi prejmete evropska sredstva za marketinške aktivnosti, nakup strojev, nakup nepremičnin, digitalizacijo poslovanja, novo spletno stran ali druge namene!
Slovenija zadnjih nekaj let ostaja na repu držav glede na učinkovitost črpanja sredstev, ki pripadajo slovenskim podjetjem, in sicer na letni ravni povprečno izkoristimo le 20 % razpoložljivih sredstev po evropskih razpisih! Z našo pomočjo lahko tudi vi dobite evropska sredstva za vaše podjetje in izkoristite, kar vam pripada!

Na katerih področjih vam lahko pomagamo?

1
Nepovratna sredstva za turizem
Turistična panoga je v zadnjem času ena izmed najbolj prizadetih, zato je na voljo več ciljno usmerjenih razpisov za nepovratna sredstva, seveda pa so na voljo tudi razna ugodna posojila, mikrokrediti in drugi mehanizmi finančne pomoči za podjetja v tej panogi (organizatorje potovanj, ponudniki nastanitev, restavracije, turistične vodiče itd.). Preverite, kako vam lahko pomagamo do dodatnih finančnih sredstev za vaše podjetje!
2
Nepovratna sredstva za nakup strojev in programske opreme
Iščete sredstva za nakup nove strojne in programske opreme? Bi želeli prenoviti in avtomatizirati proizvodnjo ali digitalizirati poslovanje z novo programsko opremo? Vsako leto je na voljo več razpisov, ki omogočajo sofinanciranje nakupa novih strojev, programske opreme, s čimer si lahko znižate stroške obratovanja, optimizirate poslovanje in povečate proizvodne kapacitete. Sporočite nam, kakšni so vaši načrti in z veseljem bomo za vas poiskali najbolj primeren razpis!
3
Nepovratna sredstva za digitalni marketing
Vodilni v Evropi se vse bolj zavedajo pomena digitalnega marketinga, zato so na tem področju vedno aktualni razpisi za nepovratna sredstva, višina razpoložljivih sredstev pa ves čas raste. Iščete sofinanciranje za novo spletno stran, oglaševanje, SEO optimizacijo ali uvedbo novih prodajnih kanalov? Zaupajte nam svoje želje!
4
Sofinanciranje razvoja podjetja na nova tržišča
Razmišljate o širitvi na tuja tržišča ali uvajate nov izdelek? Na voljo so vam razpisi za sofinanciranje izdelave prototipov, prijave patentov, izvedbo tržnih raziskav in drugih postopkov za načrtno prodiranje na nova tržišča.
5
Nepovratna sredstva za spremembo poslovanja
Načrtujete uvedbo certifikata kakovosti, statusno preoblikovanje vaše družbe iz ene oblike v drugo (npr. iz s.p. v d.o.o.) ali bi želeli zgolj prenesti lastništvo podjetja na drugo osebo? Nepovratna sredstva so vam na voljo za izvedbo vseh teh aktivnosti, da boste spremembi uvedli brez dodatnega finančnega bremena in s pravo strokovno pomočjo.
6
Sofinanciranje kmetijskih dejavnosti
Imate status kmeta in načrtujete investicijo, kot je nakup nove mehanizacije, posodobitev obstoječih sistemov (npr. namakalnih sistemov) ali pa zgolj iščete dodatna sredstva za odpravljanje zaraščanje na kmetijskih površinah? Izkoristite priložnost in pridobite natančne informacije, za kaj vse lahko pridobite evropska sredstva!
7
Zagonska sredstva
Imate start up podjetje ali razmišljate o ustanovitvi lastnega podjetja? Za vas so na voljo razne spodbude in konvertibilna posojila za zagon inovativnih podjetij, mikrokrediti in manjši razpisi za nepovratna sredstva, s katerimi lahko pridobite sofinanciranje za ključne stroške (zaščita intelektualne lastnine, uvajanje certifikatov kakovosti itd.). Dovolite nam, da vam pomagamo pri uspešnem zagonu vašega podjetja!

Bi želeli vedeti, na katerih razpisih lahko kandidirate?

Na spletu je mogoče najti množico informacij in objav o trenutno aktualnih razpisih, a prebijanje skozi kompleksno razpisno dokumentacijo je izredno zamudno, hkrati pa se pogosto zgodi, da se med prebiranjem predolgo zadržite na nepomembnih podatkih ali celo spregledate ključne podatke. Temeljito branje razpisne dokumentacije za razpis lahko traja tudi več ur, izpisovanje podatkov pa je zamudno in pogosto neurejeno. Ne prepuščajte tako pomembnih stvari naključju in sreči! Dovolite nam, da namesto vas opravimo težaško delo.

Naše podjetje preveri ključne podatke za vaše podjetje, jih primerja z razpisnimi pogoji trenutno aktualnih razpisov, nato pa vam javimo, na katerih razpisih lahko kandidirate in kako verjetno je, da boste na razpisu uspešni!

Analiza in svetovanje za pridobitev evropskih sredstev

 • Analiza potenciala podjetja
 • Pregled trenutno aktualnih razpisov
 • Izbor najprimernejših glede na parametre
 • Analiza uspešnosti
90 € + DDV
VEČ

4 koraki za pridobitev evropskih sredstev:

Pregled opcij in analiza uspešnosti
Priprava vloge
Izvedba projekta
Zaključek projekta
Nadaljnje poročanje

Zakaj izbrati nas?

Pomembno je, da veste, s kom sodelujete in kdo skrbi za uspeh vašega podjetja. Našim strankam se povsem posvetimo, s tem pa vedno najdemo optimalno rešitev za najboljše rezultate.

Fleksibilnost
Strokovna pomoč
Izkušnje

Dovolite nam, da vam pomagamo izkoristiti priložnost!

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in z veseljem vam bomo pomagali do pravega razpisa za vaše podjetje!

  Ime in priimek*

  Ime podjetja*

  Elektronski naslov*

  Telefonska številka*

  Kaj vas zanima?

  Sporočilo

  pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

  Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

  Katera podjetja lahko kandidirajo za evropska sredstva?

  Večina razpisov je namenjenih mikro, majhnim in srednje velikim podjetjem z 1 do 250 zaposlenih v obliki s.p. ali d.o.o.. Ne sodite v to kategorijo? Nič hudega! Kontaktirajte nas in pogledali bomo, kaj lahko najdemo za vas.

  Kakšen je postopek za pridobitev sredstev?

  Najprej nas kontaktirajte, da za vas najdemo najprimernejši razpis - nepovratna sredstva, semenski kapital ali mikrokredit z nično obrestno mero? Ko za vas preverimo vse možnosti, lahko vlogo za želeni razpis pripravite sami ali pa nalogo zaupate naši izkušeni ekipi, ki bo poskrbela za pripravo vse dokumentacije

  Kakšna je zgornja meja za pridobitev sredstev?

  V sklopu sheme De minimis lahko pridobite maksimalno 200.000 € sredstev v zadnjih 3 letih. V kolikor ste v tem času ta znesek že presegli, vam nova sredstva ne bodo odobrena.