Najem spletne trgovine

Imate dobro poslovno idejo, ki bi jo radi pred vsemi večjimi investicijami vseeno najprej dodobra testirali in preverili? Najem spletne trgovine je odlična rešitev za vse, ki še niste prepričani, ali bo vaš posel na spletu uspel in ne bi želeli zapravljati veliko denarja že v fazi testiranja vaše ideje za postavitev drage spletne trgovine!
najem spletne trgovine

Testiranje poslovne ideje z MINIMALNIMI stroški!

V podjetju Spletni partner d.o.o. smo izdelali nekaj spletnih trgovin, ki so na voljo za najem. Gre za spletne trgovine visoke kakovosti, ki so pripravljene za ustvarjanje visokih stopenj konverzije. Vključujejo vse funkcije, ki jih od spletne trgovine danes morate zahtevati, oblikovane so moderno in privlačno, njihova uporaba pa je zelo enostavna.

Spletno trgovino lahko pri nas najamete po smešno nizki ceni in sicer 96 € + DDV na mesec. Brez skritih stroškov!

Zakaj se odločiti za NAJEM spletne trgovine?

Za najem spletne trgovine se običajno odločajo podjetniki in podjetnice, ki v začetni fazi postavljanja novega podjetja še niso pripravljeni na večje investicije, kar postavitev lastne spletne trgovine zagotovo je. Najem spletne trgovine prinaša določene prednosti v primerjavi z nakupom lastne spletne trgovine. Preverite katere:

1
Bistveno bolj ugodno
Če se odločite za najem spletne trgovine, boste tako privarčevali veliko denarja za druge stvari, ki so na začetku poslovne poti še kako pomembne.
2
Možnost testiranja trga
Niste prepričani, ali je vaša nova poslovna ideja zares tako dobra, kot seveda upate, da je? Najem trgovine je odlična rešitev za testiranje trga po zelo ugodni ceni.
3
Do spletne trgovine v zelo kratkem času
Bi radi svoje posle preselili na splet v čim krajšem času? Če boste najeli spletno trgovino, ki je že izdelana, boste lahko svoje izdelke ponujali preko spleta v rekordno kratkem času.
4
Možnost kratkoročnega najema
Če se bo izkazalo, da vaša poslovna ideja na žalost ni bila dovolj dobra, boste lahko sodelovanje z nami prekinili že po 4 mesecih brez dodatnih stroškov. Tveganje je torej bistveno nižje.
5
Nizka stopnja tveganja
Če se boste odločili za najem spletne trgovine vam v začetni fazi ne bo potrebno plačati visokega zneska za izdelavo le te. Tveganje v primeru neuspelega posla je tako bistveno nižje.

Kako izgleda spletna trgovina, ki jo lahko najamete?

Spodaj si lahko ogledate DEMO spletno trgovino, ki jo lahko najamete pri nas. Gre za DEMO različico, kar pomeni da osnova ostane takšna, kot jo lahko vidite, popolno kontrolo pa imate nad barvami, imeni kategorij, izdelki, blog prispevki itd.

demo spletna trgovina

Spletna trgovina je prilagojena vsem mobilnim napravam

Spletno trgovino smo uredili tako, da se lepo prilagaja različno velikim zaslonom. Če boste do spletne strani dostopali preko pametnega telefona, tablice ali računalnika, se bo vedno prilagodila, da bodo uporabniki samo stran lahko uporabljali nemoteno.

Cena najema sodobno izdelane spletne trgovine

Če se odločite za najem spletne trgovine, katere izgled si lahko ogledate TUKAJ, vam bomo le to prenesli na poljubno domeno, spletna trgovina pa bo na voljo za uporabo običajno že v manj kot 48 urah.

Mesečni najem spletne trgovine

  • Spletna trgovina je narejena na platformi Wordpress in omogoča neomejeno število izdelkov, ki jih lahko ponujate svojim obiskovalcem. Trgovina je popolnoma prilagodljiva grafični podobi vašega podjetja, ponuja pa vam vse, kar potrebujete za uspešno prodajo na spletu.
  • (Vezava min. 4 mesece)
96 € + DDV
Pošlji povpraševanje

Facebook oglaševanje za kar 20% ceneje!

V primeru, da se odločite za najem spletne trgovine pri nas, vam priznamo 20% popust na postavitev in vodenje Facebook oglaševalske kampanje, ki jo boste skoraj zagotovo potrebovali za oglaševanje izdelkov v vaši novi spletni trgovini.

Kako poteka najem spletne trgovine?

Preverite, kako poteka sam postopek najema spletne trgovine:

Oddaja naročila
Ureditev izgleda (barve, logotip, teksti...)
Zakup in prenos na novo domeno
Edukacija o uporabi
Postavitev Facebook oglaševanja

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori:

Ali obstaja minimalna vezava?

Da. V kolikor se odločite za najem spletne trgovine pri nas, se zavežete za minimalno 4 mesečno sodelovanje. Kasneje lahko sodelovanje kadarkoli prekinete, vaša spletna trgovina pa bo ugasnjena.

Kakšni so moji stroški?

Mesečni strošek najema spletne trgovine pri nas znaša 96 € + DDV (brez skritih stroškov).

Ali obstaja omejitev glede vpisanih izdelkov?

Ne. Vpišete lahko neomejeno število izdelkov. Vpise izdelkov v spletno trgovino uredite sami. V primeru zares velikega števila izdelkov se lahko zgodi, da bo spletna trgovina pričela delovati počasneje. V tem primeru se bomo pogovorili o nadaljnjih možnostih izboljšav in same optimizacije.

Ali lahko spletno trgovino po določenem času odkupim?

Da. V kolikor se po določenem času sodelovanja z nami odločite, da bi spletno trgovino radi odkupili in tako postali njen lastnik, se lahko o tem naknadno dogovorimo. Pri odkupu trgovine vas ne bomo omejevali.

Kdo vnaša vsebino v samo spletno trgovino?

Vsebino, kot so besedila, logotip itd. bomo na spletno stran za vas vnesli mi, izdelke pa v samo spletno trgovino najemnik vnaša sam, mi pa vas bomo predhodno seveda naučili, kako se to opravi.

Ali je vključena tudi strokovna podpora?

Zagotavljamo osnovno delovanje spletne strani. Dodatna dela se obračunajo po veljavnem ceniku.