Mnenja naših strank

Preberite si nekaj mnenj naših obstoječih strank, s katerimi smo ali še sodelujemo na različnih projektih. Za naše stranke urejamo optimizacijo spletnih strani, nekaterim smo izdelali spletno stran ali trgovino, spet drugim smo na pomoč priskočili pri Facebook in Google oglaševanju itd.
Ekipa Agaric iVents

Ekipa Agaric iVents

Agaric iVents, marketinška agencija, d. o. o., www.agaric-ivents.si

Na podjetje Spletni partner smo naleteli čisto po naključju, vendar se je izkazalo, da je njihova ekipa prav to kar iščemo oziroma še več. Znanje, ki so ga delili z nami je aplikativno in njihova priporočila so nas pripeljala do boljših rezultatov. Še posebej bi radi izpostavili Žigo, ki svoje delo opravlja strokovno, profesionalno, s srcem in zna odgovoriti na vsa naša vprašanja. Spletni partner se je izkazal za zanesljivega partnerja v digitalnem svetu.
Urban Založnik

Urban Založnik

Direktor, THERAPIA d.o.o., www.therapia-dom.si

S Spletnim partnerjem sodelujemo že kar nekaj časa. Cenim njihovo odzivnost in pripravljenost na iskanje novih rešitev, zato vem, da se vedno lahko zanesem na njih. Pred kratkim smo z njihovo pomočjo tudi prenovili našo spletno stran in rezultati se že kažejo. Toplo priporočam vsem, ki iščete zanesljivega dolgoročnega partnerja, ki bo poskrbel za vaš posel na spletu!
Marko Tajnikar

Marko Tajnikar

Direktor, Marko Tajnikar s.p., www.taynickar-luxuryfurniture.com

Po resnici povedano me je zelo težko navdušit, ker skoraj vedno povsod obstaja detail ali zadeva, ki mi ni po godu. Ponavadi me to milo rečeno najeda in pozabim na tiste stvari ki pa so dobre v projektu😁. Vendar po ogledu strani, ki ste jo naredili zame, lahko rečem samo VAUUU! Mene osebno pušča brez besed! Vse se tako stilsko ujema, na strani se lepo odraža ta dizajn ki ste ga postavili, kako ste oblikovali in vse uskladili. In pa tisti ki je pisal besedila. Osebno bi se mu rad osebno zahvalil za takšen navdih in njegov smisel! Ste res super ekipa. In še glavna beseda, ki jo želim povedat... zelo dobro sem presodil koga izbrat za izdelavo te strani! Za vas sem se odločil zaradi super komunikacije s  Karmen. Super je razumela, kaj želimo postavit na trg in to ste dobro vnesli na spletno stran. Vaše delo je vredno vsakega centa in res je super spletna stran! Hvala celotni ekipi.
Matic Konc

Matic Konc

Smrekovit, Ljubljana-Dobrunje

S sodelovanjem z vami smo zelo zadovoljni. Komunikacija je hitra in učinkovita, na vaše nasvete pa se vedno lahko 100% zanesemo, saj se je to zaupanje potrdilo v praksi z optimizacijo naše spletne strani, ki resnično deluje in služi svojemu namenu.
Tanja Rebolj

Tanja Rebolj

Direktorica, Cvet gora d.o.o., Zgornje Jezersko

Ekipa Spletnega partnerja je dobro uigrana, hitro odzivna in učinkovita, predvsem pa ves čas išče najboljše možne rešitve za vse naše potrebe in izzive. Zelo cenim, da se nikoli ne zadovoljijo z manj, ampak raje naredijo nekaj korakov nazaj, le da najdejo tisto, kar je za nas v danem trenutku najbolj optimalno. V komunikaciji so odprti, srčni in transparentni, kar je v današnjih časih res zlata vredno. Zelo sem hvaležna in vesela za to sodelovanje in upam, da bomo skupaj ustvarili še veliko uspešnih spletnih projektov!
Tatjana Grča

Tatjana Grča

Pisateljica, Gradnje Grča d.o.o., Notranje Gorice

Za vsako podjetje in njegove projekte sta spletna podoba in spletni marketing v hitro spreminjajočih se časih vedno bolj pomembna. Pogosto je to področje, za katerega v podjetju zmanjka časa in znanja, ne redko pa tudi slabe izkušnje z zunanjimi izvajalci. S podjetjem Spletni partner sem se srečala pri svojem osebnem projektu izdaje knjige o tesnobi Skodelica življenja in takoj dobila občutek, da mi znajo prisluhniti. Sprejemljive cene, korekten odnos, odzivnost, odgovori na vsa vprašanja, znanje in pomoč pri vseh tehničnih zagatah so me prepričale, da so vredni zaupanja. Počutim se varno, stroškovno obvladljivo v krogu svetovalcev, ki so specializirani za svoje delo in se znajo prilagoditi potrebam strank, zato bom poslovanje z njimi razširila še na druge segmente podjetja. Priporočam.

Luka Debevec

Luka Debevec

Direktor, Demaks d.o.o., www.zavsakdan.si

" Z vašim sodelovanjem smo zelo zadovoljni, predvsem cenimo hiter odziv in nudenje rešitve ko jo potrebujemo. "
Vincenc Kolbl

Vincenc Kolbl

Direktor, www.vseinsevec.si, Ptuj

Za sodelovanje s podjetjem Spletni partner sem se odločil po temeljitem premisleku in danes mi ni žal za to odločitev. Sodelovanje je potekalo zelo dobro, saj svoje delo opravljajo profesionalno in strokovno. Zelo dobro so poslušali moje želje in zahteve. Spletno trgovino so uredili točno tako kot sem si zamislil. Najbolj sem vesel, da so že po krajšem času prenovljene spletne trgovine vidni dosti boljši rezultati. To se najbolj vidi pri obisku spletne trgovine kot pri občutno povečani prodaji. Najbolj me veseli, da kadar koli se pojavi kakšna težava, jo vedno odpravijo takoj oziroma v zelo kratkem času. So zelo odzivni in fleksibilni. Na kratko bi jih opisal: Spletni partner - SUPER STE!

Bi radi podali vaše mnenje?

V kolikor bi radi podali vaše mnenje o naših storitvah, nas lahko kadarkoli kontkatirate.

Podjetje in naslov
Spletni partner d.o.o., Obrtniška ulica 22, 8210 Trebnje
Pišite nam